Skip navigation Menu

Vrijblijvende en gratis kennismaking

Een authentieke tekentafel om te schetsen.

Kennismaking bij ons kantoor. De authentieke tekentafel wordt nog steeds gebruikt om te schetsen.

De geheel vrijblijvende kennismaking vindt bij voorkeur plaats met een gesprek bij ons op het kantoor in Nunspeet en is hopelijk de eerste stap naar een prettige en fijne samenwerking.

Wie zijn wij

Tijdens de kennismaking wordt er over diverse dingen gesproken, vaak gewoon waar het gesprek zich naar toe ontwikkeld. In elk geval stellen wij onszelf aan u voor. Wie zijn we, hoe zijn we hier gekomen, wat doen we en wat kunnen we voor u beteken. Daarnaast wordt er vaak gesproken over wat uw van ons verwacht. Wat heeft u voor ogen en wij kunnen u een inschatting van de benodigde tijd voor dit alles geven.

Wie bent u?

Ook is het voor ons fijn om tijdens de kennismaking wat meer informatie over uzelf te krijgen. U moest hierbij denken aan dingen als: uw werk, waar u opgegroeid bent, wel of geen kinderen, etc. Dingen om u beter te leren kennen zodat in de verdere samenwerking het (schets)ontwerp en de andere tekeningen nog beter op u afgestemd kunnen worden.

Vrijblijvend

Dit gesprek van ongeveer een uur is zoals genoemd geheel vrijblijvend en verplicht u dus tot niets. Het is bedoelt om “de klik” te zoeken die nodig is om tot een fijne samenwerking te komen. U leert ons kennen en wij leren u kennen, en als iedereen tevreden is zal er uit de kennismaking een fijne samenwerking voortkomen.

Copyright © Goedegebuure Tuin- en Landschapsarchitecten — Privacy & Cookies