Skip navigation Menu

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Een in nieuw klassieke stijl opgetrokken 4 sterren hotel.  De gehele terreininrichting inclusief de waterpartijen aan de achterzijde is door ons ontworpen.

Over een laan met aan beide zijde geschoren beukenzuilen benader je het hotel. Rechts ligt de grote parkeerplaats met voldoende plaatsen om onder het bladerdak van grote platanen in de schaduw te kunnen parkeren. Recht doorgaand komen we bij de 2e parkeerplaats, gericht op de zij-ingang. Links is een soort voorhof met bloemen en ligt de loper uit. Op deze manier wordt elke gast bij de hoofdingang ontvangen.

Door het gebouw heenlopende, langs de receptie, is er een groot buitenterras bij het restaurant. Hier onder zit het wellness gebeuren met het zwembad en een terras. Vanaf dit terras kijken we over een grote waterpartij met waterval uit. De beëindiging van de waterpartij wordt gevormd door een theehuis. Een bruidspaar kan bij wijze van spreken in het huwelijksbootje stappen en naar het feest in het theehuis toe varen. Strak geschoren groenelementen begeleiden de waterpartij.

Rondom het hotel is het heerlijk wandelen en vertoeven op één van de vele bankjes die op het terrein aanwezig zijn. Door de omliggende bosschages gaat het terrein op een natuurlijke wijze over in het omringende bos.

Copyright © Goedegebuure Tuin- en Landschapsarchitecten — Privacy & Cookies