Skip navigation Menu

Portfolio zorg en welzijn

Ziekenhuis Zevenaar

Ziekenhuis Zevenaar

Dit project behelsde het inpassen en aankleden van een nieuw GGZ gebouw.

Het ontwerpen van een nieuwe entree en het herstructureren en uitbreiden van de bestaande parkeervoorziening.

Bekijk project

 

Wellnesresort De Zwaluwhoeve

Wellnesresort De Zwaluwhoeve

Voor het bekende sauna en wellness bedrijf ‘De Zwaluwhoeve’ hebben wij de plannen ontwikkeld voor de parkeergelegenheden aan de voorkant en aan de zijkant van het terrein. Daarnaast moest de hoofdentree een aantrekkelijke en opvallende smoel krijgen.

Verder hebben we gewerkt aan het inpassen en samenvoegen van de buitenruimte bij verschillende aangekochte gebouwen met het hoofdcomplex.

Bekijk project

 

Verpleeghuis Zevenaar ontwerp

Verpleeghuis Zevenaar

Voor de nieuwbouw van een grote vleugel Somatiek op het ziekenhuis terrein in Zevenaar. Hierbij liep ook de opdracht voor het realiseren van een nieuw entree gebouw voor het verpleeghuis ‘de Limieten’.

De entreepartij met moest een verblijfsruimte worden met en inpassing van parkeerplaatsen t.b.v. het personeel en bezoekers.

Bij de nieuwe vleugel moet en een tiental “eigen” tuinen behorend bij een eigen verpleegeenheid komen. Elke tuin heeft een eigen kleur die past bij de aankleding van de woonruimtes, dit verhoogt der herkenbaarheid voor de bewoners. Daarnaast moesten er in elke gedeelte terrassen in de zon en schaduw komen met herkenbare bloemen en geuren voor het type bewoners.

Bekijk project

 

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Hotel Heerlickheijd van Ermelo

Een in nieuw klassieke stijl opgetrokken 4 sterren hotel.  De gehele terreininrichting inclusief de waterpartijen aan de achterzijde is door ons ontworpen.

Over een laan met aan beide zijde geschoren beukenzuilen benader je het hotel. Rechts ligt de grote parkeerplaats met voldoende plaatsen om onder het bladerdak van grote platanen in de schaduw te kunnen parkeren. Recht doorgaand komen we bij de 2e parkeerplaats, gericht op de zij-ingang. Links is een soort voorhof met bloemen en ligt de loper uit. Op deze manier wordt elke gast bij de hoofdingang ontvangen.

Bekijk project

 

Drink- en Eeterij & Restaurant

De inrichting van de buitenruimte bij een nieuw te realiseren restaurant in Amersfoort. Er zijn verschillende terrassen aangelegd met een groene aankleding. Verder moest er natuurlijk een parkeerterrein komen om de gasten te kunnen ontvangen.

Bekijk project

 

Multifunctioneel Centrum ‘De Bogen’

Een binnenplaats van een multifunctioneel centrum in een nieuwbouwwijk van Harderwijk. In het centrum zitten diverse organisaties zoals een kinderdagverblijf, maar ook komen er veel senioren samen. Het geheel moet voornamelijk een groene uitstraling hebben met een leuke aankleding.

Bekijk project

 

Verpleeghuis De Wendhorst

Na de vernieuwbouw van dit verpleeghuis zijn er twee patio’s overgebleven. De opdracht voor ons was om het groen en fris te maken en zo mogelijk educatief. Daarbij moet het ook te gebruiken zijn als oefenterrein voor de bewoners tijdens hun fysiotherapie oefeningen.

Er is voor twee thema’s gekozen, de jungle en de woestijn. De bruggetjes zijn belangrijk onderdeel van de mogelijkheid tot oefeningen voor de fysiotherapeuten.

Bekijk project

 

Hart van Holland

Event Center Hart van Holland

De complete buitenruimte voor dit bekende event center is door ons ontwerpen. Van de entree van het terrein, tot de ingang van het gebouw en het parkeerterrein.

 

Bekijk project

Copyright © Goedegebuure Tuin- en Landschapsarchitecten — Privacy & Cookies