Skip navigation Menu

Strak en bloemrijk te Hierden

Een Italiaanse villa in het bos waar liefhebbers van natuur, bloemen en planten wonen. Het geluid, de spiegeling en de beweging van water met de aantrekkelijkheid voor vogels, libellen en ander leven.

De strakke monumentale vijver is speciaal gericht op het raam van de eetkamer waar de grote familietafel staat en waar veel tijd doorgebracht wordt door de opdrachtgevers. Genietend van de maaltijd en dan tegelijk de view naar buiten. Aan de straatkant is de tuin afgezet met een grote, dichte wintergroene haag om bewegingen op de weg te camoufleren. De rand van de vijver bestaat uit gepolijst graniet vanwege de spiegeling, de paden bestaan uit gebakken klinker in een bij het huis passende kleur.

Copyright © Goedegebuure Tuin- en Landschapsarchitecten — Privacy & Cookies