Skip navigation Menu

Functioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet

Een kleine tuin bij een doorsnee rijtjeshuis, ook daar maken wij plannen voor.

In dit geval ging het om de voor en achtertuin en was er de wens om een groot terras te hebben om met een groep te kunnen bbq’en en verjaardagen te kunnen vieren. Verder een klein(er) terras voor de ochtend zon en een plekje bij de keukendeur om buiten te kunnen frituren zodat dit niet in de keuken hoeft.

Een kleine vijver zou leuk zijn, natuurlijk een plek uit het directe zicht om de containers neer te zetten en veel bloemen.

De foto’s zijn van het 1e jaar en geven een goed beeld van de snelheid waarmee een border al redelijk volwassen kan ogen, mits vroeg in het voorjaar aangeplant.

Functioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet ontwerpFunctioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet beplantingstekeningFunctioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet aanplant heestersFunctioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet 1e jaar (1)Functioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet na aanplant vaste plantenFunctioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet na aanplant vaste plantenFunctioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet 1e jaar (2)Functioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet 1e jaar (3)Functioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet 1e jaar (4)Functioneel en bloemrijk bij rijtjeshuis te Nunspeet 1e jaar (5)

Copyright © Goedegebuure Tuin- en Landschapsarchitecten — Privacy & Cookies