Skip navigation Menu

Portfolio bedrijfstuinen

Uitsnede werktekening TFG

TFG Holding

Het ontwerp voor het buitenterrein bij die nieuwe kantoorpand met daarachter een grote opgeslagen loods moest allereerst voldoen aan het, vanuit gemeentelijk oogpunt, noodzakelijke aantal parkeerplaatsen. Dit om de gewenste omgevingsvergunning te verkrijgen.

Bekijk project

 

Grafisch bedrijf Bokhorst

Grafisch Bedrijf Bokhorst

In het kader van de modernisering van het bedrijfspand en het bieden van een hedendaagse uitstraling is het gebouw van deze drukkerij voorzien van een nieuwe voorgevel. Aan ons de opdracht om het terrein te voorzien van een aansluitende, eveneens hedendaagse, tuin cq. buitenruimte met voldoende parkeergelegenheid. Verder moest de tuin niet alle aandacht van het pand weghalen dus een rustige aankleding was gewenst.

Bekijk project

 

Shimano Benelux

Shimano Benelux B.V.

De diagonale belijning waarmee de architect de gevel heeft vormgegeven is in het ontwerp van de buitenruimte opgepakt. De entree is d.m.v. zwarte, grijze en witte vlakken verbijzonderd.

De grote parkeerplaats is ingedeeld m.b.v. hagen en bomen. Richting de entree en bij het kantoorgedeelte is een kleurrijke beplanting toegepast in diverse plantvakken.

Bekijk project

 

Hellebrekers Technieken

Hellebrekers Technieken

M.b.v. een groot vierkant bestratingsvlak omzoomd door een baan blauwe verkeersstenen is de centrale ingang tussen de twee gebouwen door naar achteren vormgegeven cq. aangeduid (foto 2). Verder komt de vormgeving van de terreininrichting voort uit de structuur en vormgeving van de gebouwen.

Bekijk project

 

Jonker Automotive

Jonker Automotive

Een mooie opdracht voor één van de grootste 2e hands autoverkopers in Nederland.

Twee afzonderlijke gebouwen met een aan de zijkant van het terrein de hoofdingang. De potentiele autokoper wordt langs de uitgestalde auto’s geleidt, komend via een centrale as die naar de kantooringang leidt.

Bekijk project

 

Rabobank Randmeren

Rabobank Randmeren

De rondgaande lijnen van het gebouw zijn de aanleiding voor de terreinindeling, parkeren en rijden. De straatzijde is verbijzonder m.b.v. een spiegelend wateroppervlak en de entree aan de achterzijde is geaccentueerd met bloeiende plantvakken.

Bekijk project

 

Foppen Vastgoed

Foppen Vastgoed

Een tuin rondom een hoofdkantoor gevestigd in een klassiek gebouw. Materialen als natuursteen en gebakken klinkers om de gewenste klassieke en hoogwaardige uitstraling te geven.

Alles aansluitend bij de uitstraling van het gebouw.

Bekijk project

 

Frapak Packaging

Frapak Packaging

Een moderne tuin bij een nieuw bedrijf op het gebied van ontwerp en produktie van konstaof verpakkingen voor cosmetica etc.

Elke kantoorunit heeft uitzicht op bewegend water en heeft tevens een uitloop. De tuin beschikt over vele zit mogelijkheden en een ruime parkeerplaats welke samen met elkaar een geheel vormen zonder dat de parkeerplaatsen storend aanwezig zijn.

Bekijk project

 

Snetselaar 0201 schetsontwerp kleur

Konstruktieburo Snetselaar

“Een grote parkeerplaats maar ook een mooie entree en een verblijfsplaats grenzend aan de kantine om buiten te kunnen zitten in zowel de zon als ook de schaduw.”

Dit waren kort samengevat de wensen voor dit project. De groene aankleding is verzorgt door hagen en bomen met daarbij bloeiende plantvakken.

Bekijk project

Copyright © Goedegebuure Tuin- en Landschapsarchitecten — Privacy & Cookies